Բրինձ_բրնձով_բրնձային_ոլոռ_ուտեստ_առողջ_սնունդ_բաղադրատոմս

Բրնձային ուտեստ կանաչ ոլոռով

Պատրաստման եղանակը

Բրինձը լվանալ, ավելացնել ջուր և աղ, եփել։ Կտրատել վարունգը, կանաչ սոխը, մանդարինը կամ նարինջը (ըստ ցանկության)։Կտրատված բաղադրիչներին ավելացնել բրինձը, կանաչ ոլոռը, կոճապղպեղը և մեկ բաժակ միկրոբրոկոլին այնուհետև խառնել։ Բարի ախորժակ 🙂 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

3/4 բաժակ բրինձ
1/2 վարունգ
2 բաժակ կանաչ ոլոռ
1 պճեղ սխտոր
1 գդալ կոճապղպեղ, թարմ
3/4 կանաչ սոխ
1 մանդարին կամ նարինջ
2 բաժակ միկրո բրոկոլի


Համեմել՝
2 ճ․գ․ զեյթունի ձեթ
4 ճ․գ․ լայմի հյութ
Կարմիր ու սև պղպեղ

Sorry, the comment form is closed at this time.