Ավոկադո + Լոլիկ տոստ
Պատրաստման եղանակը
1. ավոկադոն բաժանել փոքրիկ քառակուսիների, ավելացնել աղ, պղպեղ և կիտրոնի հյութ։
2. շերտավոր կտրատել լոլիկը
3. տոստի հացի վրա շերտերով տեղադրել լոլիկը, ավոկադոն և միկրո ռուկոլան։
Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել կիտրոնի հյութ աղ և պղպեղ։
Բարի ախորժակ 🙂
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
4 տոստի հաց
4-8 կտոր լոլիկ
1-2 ավոկադո
Միկրո ռուկոլա
1/4 կիտրոն
աղ
պղպեղ