Պեստո_սոուս_ուտեստ_առողջ_սնունդ_բաղադրատոմս

Պեստո 5 րոպեում

Պատրաստման եղանակը🍀
1. Լցնել ոլոռը, սխտորը, աղը, պղպեղը, ոլոռի միկրոկանաչին և կիտրոնի հյութը սննդի պրոցեսորի մեջ։
2. Պրոցեսորի խառնելու ընթացքում ավելացնել ձիթապտղի յուղը։

Սոուսը կարելի է մատուցել անմիջապես կամ պահպանել սառնարանում մինչև մեկ շաբաթ։ Եթե ցանկանում եք պահպանել այն ավելի երկար՝ տեղադրեք այն սառցարանում։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
1 բաժակ կանաչ ոլոռ
1 պճեղ սխտոր
2 բաժակ միկրո ոլոռ
1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ
աղ
պղպեղ