սպիտակ_օմլետ_նախաճաշ

Ավոկադոյով սպիտակ օմլետ

Պատրաստման եղանակը

Հարել 2 ձվի սպիտակուցը և 2 թեյի գդալ կաթ։ Լցնել խառնուրդը թեթև ձեթով պատված թավայի մեջ և եփել միջին տաքության վրա։ Պատրաստման ընթացքում ավելացնել աղ և պղպեղ։ Երբ մի կողմը պատրաստ է, շրջել հակառակ կողմի։ Պատրաաստ լինելուն պետ տեղափոխել օմլետը ափսեի մեջ, ավելացնել կտրատած ավոկադոն, փխրուն այծի պանիրը և միկրոկանաչին։ Բարի ախորժակ 🙂

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

2 ձու
2 թեյի գդալ կաթ
ձեթ
1 ավոկադո
50գր այծի պանիր
միկրոկանաչի (տեսակը ըստ ցանկության